Acces the Bars

Acces the Bars

Acces The Bars

Wil jij op makkelijke wijze alles loslaten wat jou belemmert om een leven te leiden met gratie vreugde en gemak ? Terwijl je op een massagetafel ligt en je hoofd zachtjes wordt aangeraakt? Terwijl ik je vragen stel en jij alleen maar ja hoeft te zeggen?
Hoe leuk kan het zijn?

Wil je dat eens ervaren?

Dan is Acces The Bars iets voor jou!

Acces The Bars is een techniek waarbij  32 elektromagnetische punten op je hoofd zachtjes een aantal minuten worden  aangeraakt. Tijdens het laten lopen of “runnen” van je Bars verlagen je hersengolven waardoor je makkelijker je gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen, gedragspatronen, geloofsovertuigingen, standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens moeiteloos en gemakkelijk los kunt laten. Alles wat je leven na leven hebt opgeslagen wordt verwijderd zodat deze niet meer elke keer automatische verschijnen.

Wat is het resultaat:

Veel meer rust in je hoofd
Beter geaard zijn
Klachten die verdwijnen 
Problemen die oplossen
Assertiever kunnen reageren
Voor jezelf op kunnen komen en je grenzen beter kunnen aangeven
Beter geaard zijn

en nog veel meer…….

#Acces the Bars #the Bars

Maak een afspraak voor een gratis proefsessie van 30 minuten

Wat mensen zeggen over de Bars

Na de eerste sessie gebeurde er in eerste instantie niets. Maar dat kwam na een paar dagen. Ik werd steeds rustiger in mijn hoofd en kon veel meer bij mezelf blijven. Trok me minder aan van mijn man’s gedrag.

Ik heb zowaar geslapen tijdens de behandeling. En die rust die ik toen in mijn hoofd had is een hele tijd gebleven. Dus ik ben benieuwd wat 3 sessies zullen doen.

Ik heb 3 actieve sessies van Marie-José gehad en heb er erg veel aan gehad.  Marie-José was als een echte detective  en wist de oorzaak op te sporen en weg te halen.